macaroon2

עוגיות המקרון האלה הן גם יפות וגם דיאטטיות והכי חשוב הן קלות לסריגה ומתאימות מאוד לסורגות מתחילות
הוראות הסריגה נלקחו מאתר היצרן של חוטי שוגר אנד קרים – Yarn Inspirations שהוא אתר גדוש בהוראות סריגה חינמיות שוות.

חומרים

כותנה עבה שוגר קרים : צבע ראשי ושאריות של צבע שני
מסרגת קרושה מס' 4
מעט חומר מילוי

הוראות סריגה

חצי מקרון – סורגים 2 זהים : 
עם הצבע הראשי סורגים 2 עיני שרשרת
סיבוב ראשון: נכנסים לעין השניה וסורגים לתוכה 6 חצאי עמודים, סוגרים לעיגול על ידי סריגת עין שטוחה לתוך חצי העמוד הראשון
סיבוב שני : סורגים עין שרשרת ( לא נספרת כעין) סורגים 2 חצאי עמודים לתוך כל עין מהסיבוב הקודם , סורגים את העיגול עם עין שטוחה ( 12 עיניים)
סיבוב 3: סורגים עין שרשרת ( לא נספרת) *חצי עמוד בעין הראשונה, שני חצאי עמודים בעין השנייה* חוזרים עד סוף הסיבוב , סוגרים לעיגול עם עין שטוחה(18 עיניים)
סיבוב 4: סורגים עין שרשרת ( לא נספרת)   *חצי עמוד בשתי העיניים הבאות, שני חצאי עמודים בעין השלישית* חוזרים עד סוף הסיבוב, סוגרים לעיגול עם עין שטוחה (24 עיניים)
סיבוב 5 צמצום: סורגים עין שרשרת ( לא נספרת) *4 חצאי עמודים רגיל, 2 חצאי עמודים יחד* חוזרים עד סוף הסיבוב, (20 עיניים)

חיבור המקרון

מחזיקים את שני החצאים יחד , כאשר הצד החיצוני של כל חצי עוגיה מופנה כלפי חוץ, לוקחים את הצבע השני ומתחברים לאחת העיניים עם עין שטוחה, מחברים את שני החצאים על ידי סריגת חצי עמוד דרך הרגל האחורית של שתי העיניים הבאות, ממשיכים לתפור / לחבר את שני חצאי המקרון , תוך כדי ממלאים את המקרון במעט חומר מילוי , כאשר כל המקרון נתפר מסביב  מסיימים עם עין שטוחה חותכים את החוט ומהדקים.

הוראות הסריגה המקוריות מופיעות כאן: yarn inspirations

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *